صفحه نخست /انتشار مقاله دکتر محمدرضا ...

انتشار مقاله دکتر محمدرضا اکبرپور در مجله Progress in Materials Science

دوشنبه / 24 مهر 1402

این مقاله با موضوع کامپوزیت های زمینه مس با قابلیت کاربرد در الکترودهای جوشکاری و کنتاکتور های الکتریکی منتشر شده است.

امروزه به دلیل نیاز به طراحی دقیق در صنایع بسته بندی الکترونیکی، رله های مکانیکی، الکترودهای جوشکاری، کنتاکت های الکتریکی، سوئیچ ها و قطع کننده های مدار، تقاضا برای تولید مواد پیشرفته مانند کامپوزیت های زمینه مس تقویت شده با ذرات سیلیکون کاربید (Cu-SiC) در حال افزایش است. کامپوزیت‌های Cu-SiC از طریق ترکیب رسانایی حرارتی و الکتریکی عالی با استحکام مکانیکی بالا ، قالب‌پذیری و هزینه تولید پایین این نیاز را برآورده میکنند. در دو دهه اخیر ، تحقیقات گسترده در مورد اثرات تقویت کننده SiC بر خواص مکانیکی، تریبولوژیکی، حرارتی و الکتریکی مس انجام یافته است. این مقاله یک بررسی جامع و انتقادی از آخرین تحقیقات علمی مرتبط با تولید، پارامترهای موثر و استراتژی‌های مورد استفاده برای اصلاح فصل مشترک مس و  SiC در این کامپوزیت‌ها است و جنبه‌های جامع مربوط به ریزساختار را نیز ارائه می کند.

لینک مقاله: