صفحه نخست /جایگاه دانشگاه مراغه در رتبه ...

جایگاه دانشگاه مراغه در رتبه بندی موضوعی تایمز 2024

سه‌شنبه / 16 آبان 1402

براساس جدیدترین رتبه بندی موضوعی منتشره تایمز 2024، دانشگاه مراغه در حوزه موضوعی علوم مهندسی رتبه 800-601 و علوم فیزیک رتبه 1000-801 را به خود اختصاص داده است.

دانشگاه مراغه در کنار دانشگاه‌هایی چون فردوسی مشهد و اصفهان در حوزه‌های موضوعی علوم مهندسی و علوم فیزیک به ترتیب رتبه 800-601 و 1000-801 را به خود اختصاص داده است.

یکی از رتبه‌بندی‌های مهمی که رتبه‌‍بندی جهانی تایمز به صورت سالانه انجام می‌دهد ارزیابی و سنجش دانشگاه‌ها در حوزه‌های موضوعی مختلف است و دانشگاه‌های برتر جهان را در این حوزه معرفی می‌کند. شرایط حضور در رتبه‌بندی موضوعی تایمز تعداد قابل قبولی از انتشارات علمی و اعضای هیات علمی می‌باشد که برای هر موضوع متفاوت است. این رتبه‌بندی بر اساس 5 معیار اصلی آموزش (محیط یادگیری)، محیط پژوهشی، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین‌المللی و صنعت مشابه با رتبه‌بندی جهانی تایمز انجام می‌شود.

لازم به ذکر است از میان 11 حوزه موضوعی که رتبه‌بندی تایمز اعلام کرده است دانشگاه‌های ایران توانسته‌اند در 10 حوزه موضوعی، در بین دانشگاه‌های برتر جهان قرار گیرند. در این رتبه‌بندی موضوعی، تعداد 73 دانشگاه ایران از 185 رشته محل حضور دارند.