بدنه خبر

صفحه نخست /کسب رتبه یازدهم کشوری دانشگاه ...

کسب رتبه یازدهم کشوری دانشگاه مراغه، در فهرست سرآمدان علمی 1402

سه‌شنبه / 23 آبان 1402

دانشگاه مراغه با کسب اعتبار علمی "2268" در بین 49 دانشگاه اعم از دانشگاه­های زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه­های علوم پزشکی، از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در سال 1402 قرار گرفت. گفتنی است صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ذیل نظر معاونت یاد شده، تعداد 110 نفر از محققان کشور را به عنوان سرآمد علمی جدید انتخاب کرده است که بر اساس رتبه کسب شده ایشان، دانشگاه­ها رده بندی شده­اند. از دانشگاه مراغه، آقای دکتر رضا اباذری، عضو محترم هیات علمی گروه شیمی به کسب این افتخار نائل آمده­اند.

در رتبه بندی حاضر، دانشگاه مراغه با احراز رتبه یازدهم، بالاتر از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه شیراز، دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه اصفهان قرار گرفته است.

این موفقیت ارزنده را به جامعه علمی دانشگاه تبریک گفته و آرزوی توفیقات روز افزون را داریم.

بایگانی خبرها