صفحه نخست /ارتقاء رتبه دانشگاه مراغه ...

ارتقاء رتبه دانشگاه مراغه براساس رتبه بندی D8-2022

دوشنبه / 06 آذر 1402

دانشگاه مراغه با افزایش 15 پله­ای نسبت به سال 2022، جایگاه خود را در رتبهبندی D8-2022 بهبود بخشید.

براساس رتبهبندی D8-2022، دانشگاه مراغه رتبه 215 بین کشورهای گروه D8 و رتبه 50 بین دانشگاه‌های ایران را به خود اختصاص داد.

به گزارش مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه؛ گروه D8، هشت کشور مسلمان در حال توسعه هستند که ایران، اندونزی، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه در آن عضویت دارند. کشور ایران با حضور 80 دانشگاه در این رتبه بندی پس از ترکیه رده دوم را به خود اختصاص داده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) به منظور رتبه بندی دانشگاه های کشورهای گروه D8، در معیارهای خود مهمترین ماموریت دانشگاه ها که عبارت اند از پژوهش، نوآوری، آموزش و فعالیت‌های بین‌المللی را در نظر می‌گیرد و بر اساس آن، دانشگاه‌های کشورهای گروه D8 را مورد سنجش و ارزیابی قرار می دهد که معیار پژوهش بیشترین وزن را بین معیارهای رتبه بندی به خود اختصاص داده است.

در پایان لازم به ذکر است در رتبه بندی دانشگاه های کشورهای گروه D8، 80 دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران حضور دارند که در این میان دانشگاه مراغه رتبه 215 بین کشورهای گروه D8 و رتبه 50 بین دانشگاه های ایران را به خود اختصاص داده است.