۱۴۰۴/۰۱/۱۷
محمدرضا مرشدلو

محمدرضا مرشدلو

مرتبه علمی: دانشیار
ارکید:
تحصیلات: دکترای تخصصی
اسکاپوس:
دانشکده: دانشکده کشاورزی
نشانی:
تلفن: +۹۸ ۴۱ ۳۷۲۷۸۰۰۱

فعالیت‌های پژوهشی

مقاله چاپ‌شده در مجلات علمی
مقاله ارائه شده کنفرانسی
کتاب
پایان نامه
ارزیابی اثر کودهای سبز، زیستی و آلی بر عملکرد ماده خشک، کمیت و کیفیت اسانس نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.) موسی جمالی، عبدالله جوانمرد، محمدرضا مرشدلو، مجتبی نورآئین، مصطفی امانی ماچیانی (۱۴۰۳)
شناسایی و کمیت سنجی ترکیبات موثره غالب دو کموتایپ آویشن دنایی در مراحل مختلف فنولوژی به کمک LC-MS/MS و GC حسین احمدی، محمدرضا فتاحی مقدم، زبیح اله زمانی، مجید شکرپور، جهانتاب اسفندیار، محمدرضا مرشدلو (۱۴۰۳)
تعین آستانه تحمل شوری گونه Mentha suaveolens Ehrh. تحت کاربرد گاما آمینو بوتیریک اسید (GABA) محمدرضا مرشدلو، حبیب فرهادی، حسین احمدی، فیلیپو مگی (۱۴۰۳)
اثر کاربرد کود زیستی مایکوروت بر کمّیت و کیفیت اسانس Thymus vulgaris L. در کشت مخلوط با Cicer arietinum L. مهدیه احمدوند، عبدالله جوانمرد، محمد حقانی نیا، محمدرضا مرشدلو (۱۴۰۱)
تاثیر تنش کم آبی بر شاخص های رشدی، فلورسانس و ترکیبات اسانس مرزنجوش آمریکایی (Origanum vulgare subsp.. vulgare) رویا امراهی، محمدرضا مرشدلو، عبدالله جوانمرد، علی استادی (۱۴۰۱)
ارزیابی تحمل کمآبی تعدادی از مرزههای بومی ایران با استفاده از شاخصهای تحمل تنش عبد اله جعفری، جلال خورشیدی، محمدرضا مرشدلو، فرحناز هوشیدری (۱۴۰۰)
بهبود کمیت و کیفیت اسانس گیاه آویشن دنایی با کاربرد کود زیستی مایکوروت در سطوح مختلف آبیاری حانیه شب خیز، عبدالله جوانمرد، علی استادی، محمدرضا مرشدلو (۱۴۰۰)
اثر همزیستی با قارچ میکوریزا (Funneliformis mosseae) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیاهدانه (Nigella sativa L.) و نخود (Cicer arietnium L.) در کشت مخلوط عبدالله جوانمرد، الهام صدرکریمی، مصطفی امانی ماچیانی، محمدرضا مرشدلو، علی استادی (۱۳۹۹)
ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری مصطفی امانی ماچیانی، عبدالله جوانمرد، علی استادی، محمدرضا مرشدلو، جعفر چابک پور (۱۳۹۹)
اثر کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی بر صفات کمی وکیفی بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) در شرایط دیم سروه سعادی مقدم، عبدالله جوانمرد، محمدرضا مرشدلو، مجتبی نورآئین (۱۳۹۹)
بررسی میزان و ترکیبات موسیلاژ Lallemantia iberica Benth. با کاربرد تلفیقی قارچ میکوریزی و کود شیمیایی در شرایط دیم عبدالله جوانمرد، سروه سعادی مقدم، مصطفی امانی ماچیانی، مجتبی نورآئین، محمدرضا مرشدلو (۱۳۹۹)
ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی محمد اسدی، یوسف نصیری، سارا ملاعلی عباسیان، محمدرضا مرشدلو (۱۳۹۷)
مروری بر گیاه دارویی مرزنجوش (.L vulgare Origanum (و خواص فارماکولوژیکی آن محمدرضا مرشدلو، حسین احمدی، مرتضی پیرعلی، داراب یزدانی (۱۳۹۷)
سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در الگوهای مختلف کشت مصطفی امانی ماچیانی، عبدالله جوانمرد، یوسف نصیری، محمدرضا مرشدلو (۱۳۹۶)
تاثیر تنش شوری روی میزان پرولین در گیاه دارویی بادرشبو سعیده یوسف پور، علیرضا پورمحمد، محمدرضا مرشدلو (۱۴۰۲)
تاثیر تنش شوری بر عملکرد گیاه دارویی بادرشبو (رقم بومی مراغه) سعیده یوسف پور، علیرضا پورمحمد، محمدرضا مرشدلو (۱۴۰۱)
ارزیابی تنوع میزان روغن میوه در جمعیت های سماق بومی ایران سیما فریدونی، محمدرضا مرشدلو، محمد باقر حسن پور اقدم (۱۳۹۸)
اثر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد ماده خشک و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی محمد اسدی، یوسف نصیری، سارا ملاعلی عباسیان، محمدرضا مرشدلو (۱۳۹۷)
ارزیابی کاربرد اسیدهای آمینه و منابع مختلف کودی بر عملکرد کمی و کیفی بابونه آلمانی سیده کانی میرسیدی، یوسف نصیری، محمدرضا مرشدلو، معروف خلیلی (۱۳۹۷)
گیاهانی برای زیبایی طبیعی محمدرضا مرشدلو، صبا شهریوری (۱۴۰۲)
گیاهان دارویی (راهنمای مقدماتی) محمدرضا مرشدلو، حسین احمدی (۱۳۹۸)
اثر اسیدهای آمینه بر عملکرد کمی و کیفی بابونه آلمانی با کاربرد منابع مختلف کودی سیده کانی میرسیدی، یوسف نصیری، معروف خلیلی، محمدرضا مرشدلو (۱۳۹۷)
اثر کاربرد اسیدهای آمینه بر عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر کودهای شیمیایی و آلی محمد اسدی، یوسف نصیری، محمدرضا مرشدلو، سارا ملاعلی عباسیان، محسن جان محمدی (۱۳۹۷)