14 اردیبهشت 1403
امين حاضروظيفه

امین حاضروظیفه

مرتبه علمی: استادیار
نشانی:
تحصیلات: دکترای تخصصی / مهندسی مکانیک بیوسیستم
تلفن:
دانشکده: دانشکده کشاورزی

فعالیت‌های پژوهشی

مقاله چاپ‌شده
1
Amin Hazervazifeh, Parviz Ahmadi moghaddam (2024) Mentha spicata drying via infrared: Mathematical modelling and evaluation of two-step temperature potential for improving drying characteristics JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING: 1; 1—11
2
Amin Hazervazifeh, Aida Rezazadeh, Alireza Banihashemi, Zahra Ghasempour, Ehsan Moghaddas kia (2023) Pulsed microwave radiation for extraction of betalains from red beetroot: Engineering and technological aspects PROCESS BIOCHEMISTRY: 134; 121—130
3
Ahmad Piri, Ali Mohammad nikbakht, Amin Hazervazifeh, Hamed Johnny Sarnavi, Adel Rezvanivand fanaei (2023) Role of 3E analysis in detection of thermodynamic losses in the evaporation line and steam and power production unit in the sugar processing plant Biomass Conversion and Biorefinery: 13; 3049—3069
4
Ahmad Piri, Amin Hazervazifeh, Ali Mohammad nikbakht (2022) A comprehensive analysis of uncertainty in thermal utilities: 3E case study of a sugar plant Sustainable Energy Technologies and Assessments: 53; 1—8
5
Amin Hazervazifeh, Ali Mohammad nikbakht, Shahriar Nazari (2019) Industrial microwave dryer: An effective design to reduce non-uniform heating Engineering in Agriculture, Environment and Food: 7; 1—25
مقاله ارائه‌شده
1
امین حاضروظیفه، سید حسین فتاحی (1402) مروری بر روش های نوین خشک کردن محصولات کشاورزی اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز، ایران¡ مازندران
2
سید حسین فتاحی، امین حاضروظیفه (1402) بررسی تاثیر میدان الکتریکی (تخلیه کرونا) بر جوانه ‏زنی دانه‏ ی آفتابگردان سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم، ایران¡ اردبیل
3
الهه غفارپور، پرویز احمدی مقدم، امین حاضروظیفه، احمد پیری (1401) بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز به روش دمای متغیر بر برگ های نعناع (منتا اسپیکاتا):مصرف انرژی و رنگ چهاردهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران، ایران¡ کرمانشاه
4
امین حاضروظیفه، سید حسین فتاحی (1400) هزینه انرژی صرف شده برای فرآوری محصولات غذایی در فرآیند خشک کردن با مایکروویو هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی، ایران¡ اردبیل
5
سید حسین فتاحی، امین حاضروظیفه (1400) مروری بر روش های تامین انرژی برای انواع جداسازی محصولات کشاورزی از ناخالصی ها هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی، ایران¡ اردبیل
6
امین حاضروظیفه، شهریار نظری، سید حسین فتاحی (1398) کاهش آلاینده های نیروگاه های تولید برق با بکارگیری سیستم ترکیبی و تحلیل انرژی و اگزرژی سیستم اولین کنفرانس بین المللی و چهارمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، ایران¡ ردبیل
7
سید حسین فتاحی، امین حاضروظیفه، امین عباسی (1398) استفاده از کاغذهای حساس به آب به منظور بررسی اثر متغیرهای فشار، نازل، ارتفاع بوم و سرعت باد بر بادبردگی سم از سمپاش‏های کشاورزی اولین کنفرانس بین المللی و چهارمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، ایران¡ ردبیل
8
سید حسین فتاحی، امین حاضروظیفه (1398) ارائه ‏ی دستگاه بوجاری‏ کننده بذور محصولات کشاورزی به روش الکتروستاتیک (مطالعه موردی: دانه‏ِ ی آفتابگردان) دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم، ایران¡ اردبیل
9
امین عباسی، امین حاضروظیفه، سید حسین فتاحی (1398) تغییرات فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز با کاربرد امواج مایکروویو در بذور بابونه آلمانی در شرایط تنش خشکی اولین همایش ملی تغذیه و مسایل زیست محیطی گیاهان دارویی و معطر، ایران¡ ارومیه
طرح پژوهشی خاتمه‌یافته
1
سید حسین فتاحی، امین حاضروظیفه (1401) بررسی تاثیر میدان الکتریکی (تخلیه کرونا) بر جوانه‏زنی دانه‏ ی آفتابگردان دانشگاه مراغه
2
امین حاضروظیفه، سید حسین فتاحی، احسان مقدس کیا (1401) فرآیندی نوین برای آبزدایی از حبه قند: بررسی مصرف انرژی و تغییرات رنگ محصول دانشگاه مراغه
3
زهرا قاسم پور، احسان مقدس کیا، علی احسانی، امین حاضروظیفه (1398) بهینه سازی استخراج رنگدانه ی چغندرقرمز توسط روش مایکروویو جهت تولید نانوالیاف عملگرا حاوی رنگدانه بتانین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز
کتاب
1
امین حاضروظیفه، علی محمدنیکبخت (1398) بسته بندی فعال برای مصارف غذایی شابک:978-600-8910-98-5
ابداع