صفحه نخست /انتخاب مقاله عضو هیأت علمی ...

انتخاب مقاله عضو هیأت علمی گروه شیمی دانشگاه مراغه به عنوان رفرنس 10% اول مقالات پر استناد پایگاه علمی RSC

چهارشنبه / 12 خرداد 1395

مقاله دکتر صادق رستم نیا عضو هیأت علمی گروه شیمی دانشگاه مراغه در پایگاه علمی RSC به عنوان پراستنادترین مقاله و جزو 10% اول مقالات پر استناد سال آن پایگاه معرفی شده است.
این مقاله "نانوپروس های هیبرید کاتالیستی" با عنوان

Nanoporous silica-supported organocatalyst: a heterogeneous and green hybrid catalyst for organic transformations

Sadegh Rostamnia, Esmail Doustkhah, RSC Adv.2014428238-28248

با همکاری آقای اسماعیل دوستخواه به چاپ رسیده است و به عنوان  10% اول مقالات پر استناد سال 2016 (حوزه شیمی عمومی) پایگاه انجمن سلطنتیشیمی انگلستان (RSC) انتخاب شده است.

انجمن سلطنتی شیمی(Royal Society of Chemistry) انجمنی علمی-تخصصی در زمینه شیمی است. این انجمن بریتانیایی در سال ۱۹۸۰ از ادغام انجمن شیمی، موسسه سلطنتی شیمی، انجمن فارادی و انجمن شیمی تجزیه و با شعار " به خاطر دانش و به نفع مردم" تشکیل شد. پایگاه انتشاراتی RSC در کنار انتشارات و پایگاههای علمی مثل ACS، Wiley، Springer و  ScienceDirect از بزرگترین انتشارات علمی دنیاست.