صفحه نخست /حضور دانشگاه مراغه در رتبه ...

حضور دانشگاه مراغه در رتبه بندی یورَپ 2023

یکشنبه / 15 بهمن 1402

به گزارش مدیریت پژوهش دانشگاه مراغه؛ نام دانشگاه مراغه در ویرایش 2022 این رتبه بندی وجود نداشته و برای اولین بار در سال 2023 با کسب رتبه 2015 جهانی، جایگاه 52 را در میان دانشگاه های ایران به خود اختصاص داده است.

بر پایۀ گزارش سال 2023 میلادی نظام «رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بر پایۀ عملکرد علمی» یا «یورَپ» 71 مؤسسۀ ایرانی در میان 3000 مؤسسۀ برتر جهان حضور دارند. «دانشگاه صنعتی خاورمیانه» در ترکیه این نظام رتبه‌بندی را مدیریت و روزآمد می‌کند. در ویرایش 2023 «یورَپ»، دانشگاه تهران با رتبۀ 231 جهانی در جایگاه نخست ملی جای گرفته است..

گفتنی است "یورَپ" از نظام‌های رتبه‌بندی جهانی است که مؤسسه‌های "جهان تراز" را شناسایی و جایگاه آنها را با یکدیگر مقایسه می‌کند. تعداد مقاله‌ها، تعداد استنادها، تعداد کل انتشارات، بهره‌وری علمی، تأثیر پژوهشی و همکاری جهانی، شش سنجۀ کلیدی نظام«یورپ» برای ارزیابی مؤسسه‌های آموزش عالی هستند.