صفحه نخست /انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی ...

انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی

چهارشنبه / 20 مرداد 1395

تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی مشترک بین دانشگاه مراغه و دانشکده علوم پزشکی مراغه به امضا رسید.
 به منظور ایجاد همکاری های مشترک و  بهره مندی بهینه از پتانسیل های موجود طرفین و استفاده از توان علمی محققین و متخصصین ، تفاهم نامه ای فی ما بین دانشگاه مراغه و دانشکده علوم پزشکی مراغه منعقد گردید.
بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد دو طرف در زمینه‌های علمی، آموزشی، اجرای پروژه های مشترک، تشکیل اتاق های فکر، همکاری در استفاده از امکانات و تجهیزات، تعریف و اجرای پایان نامه/رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی در زمینه های تخصصی مورد نیاز طرفین، اجرای دوره ها، برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی مشترک، چاپ و انتشار نشریات علمی، اسفاده از منابع و خدمات کتابخانه ای، ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، مشارکت در تجاری سازی دستاوردهای فناورانه و سایر موارد همکاری نمایند.