صفحه نخست /حضور دانشگاه مراغه در رتبه ...

حضور دانشگاه مراغه در رتبه بندی جهانی ISC برای اولین بار

دوشنبه / 03 اردیبهشت 1403

در رتبه بندی جهانی ISC 2023 ، نام دانشگاه مراغه در بین 35 دانشگاه جامع قرار گرفت.

به گزارش مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه، در رتبه‌بندی جهانی 2023 ISC تعداد 2555 دانشگاه از 114 کشور و 6  قاره جهان ارزیابی شده­‌اند و از کشور ایران نیز 69 دانشگاه شامل دانشگاه‌های جامع، علوم پزشکی و صنعتی حضور دارند. دانشگاه مراغه با کسب رتبه جهانی 2001+ در بین 35 دانشگاه جامع حاضر از ایران در این رتبه بندی قرار گرفته و بالاتر از دانشگاه‌های مازندران، زنجان و ارومیه جای گرفته است.

رتبه بندیISC (Rankings University World ISCیکی از نظام‌های رتبه‌بندی است که برای اولین بار در سال 2018 توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری ISC با هدف ارزیابی دانشگاه‌های کشور و نیز کشورهای اسلامی در سطح جهان صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، موسسه استنادی و پایش ملی فناوری جهان اسلام (ISC) به منظور رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان در معیارهای خود، مهم‌ترین مأموریت دانشگاه‌ها که عبارتند از پژوهش با وزن 60 درصد، آموزش با وزن 10 درصد، فعالیت‌های بین‌المللی با وزن 15 درصد و فناوری و نوآوری با وزن 15 درصد (جمعا 90 درصد پژوهش) را در نظر می‌گیرد و بر این اساس دانشگاه‌ها را مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهد.