صفحه نخست /اهدای جایزه دوسالانه دکتر ...

اهدای جایزه دوسالانه دکتر کریم کمالی به دانشجوی دکتری حشره شناسی کشاورزی- کنه شناسی دانشگاه مراغه

سه‌شنبه / 06 مهر 1395

جایزه دکتر کریم کمالی برای انتخاب مقاله برتر دانشجویی سال‌های 2014 و 2015 در بخش سیستماتیک کنه‌شناسی از طرف انجمن کنه شناسی ایران و هیئت امنای این جایزه، به مقاله‌ی  آقای مهندس سعید پاک‌طینت سئیج، دانشجوی دکتری حشره‌شناسی کشاورزی- کنه‌شناسی، گروه گیاهپزشکی اهدا شد. تندیس، لوح تقدیر و هدیه‌ی نقدی این جایزه در جلسه مجمع عمومی کنه شناسی ایران و در حین برگزاری بیست و دومین کنگره گیاه‌پزشکی کشور در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج به این دانشجو اهدا شد. مقاله برتر با مشخصات زیر در مجله Systematic & Applied Acarology  با ضریب تاثیر 1.37 به چاپ رسیده است.

Paktinat-Saeej, S., Bagheri, M., Saboori, A., Seilsepour, N. & Ueckermann, E.A. (2015) A new snout mite, Spinibdella tabarii sp. nov. (Trombidiformes: Bdellidae) from Iran, with a summary of Spinibdella distributions worldwide. Systematic & Applied Acarology, 20 (6), 693–706.