نام و نام خانوادگی مریم محمدزاده آلقو شغل دانشجوی دانشگاه مراغه تحصیلات دکترای تخصصی وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپشده در مجلات علمی مقاله ارائه شده کنفرانسی طرح پژوهشی خاتمه یافته کتاب پایان نامه سخنرانی ابداع کسب عنوان برتر پژوهشی فرصت مطالعاتی کرسی نظریهپردازی جذب گرنت شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی عضویت در مجامع وانجمن های علمی انتشار مجلات یا همایش فعالیت های علمی اجرایی عنوانهمایش 1 بررسی تغییرات آنتی اکسیدان آنزیمی گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) با کاربرد اسید آسکوربیک در شرایط تنش رطوبتی 2 بررسی تاثیر افشانه کردن اسید آسکوربیک در شرایط تنش بر روی پراکسیداسیون لیپیدی گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) 3 نقش افشانه کردن اسید آسکوربیک در کاهش تجمع انواع اکسیژن فعال و تغییر در میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت شرایط تنش آبی 4 بررسی سازگان دفاعی و محتوای کلروفیل برگ در چند ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) در شرایط دیم مراغه 5 انواع اکسیژن فعال و نقش آن در پراکسیداسیون لیپیدی غشا در چند ژنوتیپ گندم نان تحت شرایط دیم 6 بررسی تغییرات در میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی گندم (Triticum aestivum L.) تحت آبیاری تکمیلی و شرایط دیم 7 تاثیر کاربرد آسکوربیک اسید در رشد گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت تنش آبی 8 تاثیر افشانه کردن اسید آسکوربیک بر میزان محتوای کلروفیل گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت شرایط تنش خشکی 9 تغییرات فعالیت آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و آیزوزیم های آن در گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت شرایط تنش خشکی با کاربرد اسید آسکوربیک 10 بررسی اثر تلقیح با Trichoderma spp و Piriformospera indica و کاربرد روی بر جذب عناصر کم مصرف در گیاه ماریتیغال (Silybum marianum L.) 11 تاثیر کاربرد روی و تلقیح با قارچ های Piriformospera indica و Trichoderma spp بر عملکرد دانه و فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum L.) 12 بهبود محتوای کلروفیل برگ ماریتیغال (Silybum marianum L.) و کاهش تولید گونه های فعال اکسیژن با کاربرد نانو اکسید روی و تلقیح با Trichoderma spp و Piriformospera indica 13 تاثیر کاربرد گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) بر روی آنزیم آنتیاکسیدانی و پرولین آویشن دنایی در شرایط کمبود آب 14 نقش گابا در بهبود تنش کمبود آب و تغییرات آنتیاکسیدان آنزیمی و غیرآنزیمی در آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) 15 کاهش میزان پراکسیداسیون لیپیدی آویشن در شرایط تنش کمبود آب با کاربرد گابا 16 تاثیر افشانه کردن گابا بر فعالیت آنزیم آنتیاکسیدانی آویشن دنایی در تنش کمبود آب 17 تأثیر کاربرد نانو ذرات بیومتالیک روی و سیلیکون بر روی شاخصهای رشدی گیاه نخود در شرایط تنش رطوبتی 18 بررسی عملکرد نخود (Cicer arietinum L) تحت تنش خشکی و فرمهای مختلف سیلیکون و روی 19 بررسی عملکرد نخود تحت تنش خشکی با کاربرد نانو ذرات سیلیکون- روی 20 کاربرد مزوحفره روی و سیلیکون بر اجزای عملکردی نخود در شرایط تنش رطوبتی 21 تاثیر کاربرد نانوذرات مزحفرات روی و سیلیکون تحت تنش خشکی بر روی گیاه نخود 22 تأثیر شخم کاهش یافته و کود دامی بر روی میزان پوکی دانه و غلاف نخود 23 تغییرات رشدی نخود در اثر شخم چیزل و انواع کودهای آلی و شیمیایی 24 تاثیر تاریخ کاشت و مدیریت تغذیه ای بر روی گسترش کانوپی در نخود کابلی 25 تاثیر کشت انتظاری و کودهای زیستی و نانو ریز مغذی بر نخود 26 اثر سیستم های مختلف خاک ورزی و مدیریت تغذیه ای بر رشد نخود 27 تاثیر کاربرد کودهای آلی و شیمیایی در شرایط شخم کاهش یافته بر عملکرد نخود