1 |
بررسی میزان انباشت گونههای اکسیژن فعال و پراکسیداسیون لیپیدی گیاه ذرّت (Zea mays L.) با کاربرد فرم های مختلف روی در شرایط تنش خشکی
|
|
2 |
بررسی تاثیر کاربرد فرم های مختلف عنصر روی بر سیستم آنتی اکسیدان آنزیمی گیاه ذرّت (Zea mays L.) تحت تنش خشکی
|
|
3 |
بررسی تغییرات آنتی اکسیدان آنزیمی گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) با کاربرد اسید آسکوربیک در شرایط تنش رطوبتی
|
|
4 |
بررسی تاثیر افشانه کردن اسید آسکوربیک در شرایط تنش بر روی پراکسیداسیون لیپیدی گیاه مرزه (Satureja hortensis L.)
|
|
5 |
نقش افشانه کردن اسید آسکوربیک در کاهش تجمع انواع اکسیژن فعال و تغییر در میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت شرایط تنش آبی
|
|
6 |
بررسی سازگان دفاعی و محتوای کلروفیل برگ در چند ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) در شرایط دیم مراغه
|
|
7 |
انواع اکسیژن فعال و نقش آن در پراکسیداسیون لیپیدی غشا در چند ژنوتیپ گندم نان تحت شرایط دیم
|
|
8 |
بررسی تغییرات در میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی گندم (Triticum aestivum L.) تحت آبیاری تکمیلی و شرایط دیم
|
|
9 |
تاثیر کاربرد آسکوربیک اسید در رشد گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت تنش آبی
|
|
10 |
تاثیر افشانه کردن اسید آسکوربیک بر میزان محتوای کلروفیل گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت شرایط تنش خشکی
|
|
11 |
تغییرات فعالیت آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و آیزوزیم های آن در گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت شرایط تنش خشکی با کاربرد اسید آسکوربیک
|
|
12 |
بررسی اثر تلقیح با Trichoderma spp و Piriformospera indica و کاربرد روی بر جذب عناصر کم مصرف در گیاه ماریتیغال (Silybum marianum L.)
|
|
13 |
تاثیر کاربرد روی و تلقیح با قارچ های Piriformospera indica و Trichoderma spp بر عملکرد دانه و فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum L.)
|
|
14 |
بهبود محتوای کلروفیل برگ ماریتیغال (Silybum marianum L.) و کاهش تولید گونه های فعال اکسیژن با کاربرد نانو اکسید روی و تلقیح با Trichoderma spp و Piriformospera indica
|
|
15 |
تاثیر کاربرد گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) بر روی آنزیم آنتیاکسیدانی و پرولین آویشن دنایی در شرایط کمبود آب
|
|
16 |
نقش گابا در بهبود تنش کمبود آب و تغییرات آنتیاکسیدان آنزیمی و غیرآنزیمی در آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)
|
|
17 |
کاهش میزان پراکسیداسیون لیپیدی آویشن در شرایط تنش کمبود آب با کاربرد گابا
|
|
18 |
تاثیر افشانه کردن گابا بر فعالیت آنزیم آنتیاکسیدانی آویشن دنایی در تنش کمبود آب
|
|
19 |
تأثیر کاربرد نانو ذرات بیومتالیک روی و سیلیکون بر روی شاخصهای رشدی گیاه نخود در شرایط تنش رطوبتی
|
|
20 |
بررسی عملکرد نخود (Cicer arietinum L) تحت تنش خشکی و فرمهای مختلف سیلیکون و روی
|
|
21 |
بررسی عملکرد نخود تحت تنش خشکی با کاربرد نانو ذرات سیلیکون- روی
|
|
22 |
کاربرد مزوحفره روی و سیلیکون بر اجزای عملکردی نخود در شرایط تنش رطوبتی
|
|
23 |
تاثیر کاربرد نانوذرات مزحفرات روی و سیلیکون تحت تنش خشکی بر روی گیاه نخود
|
|
24 |
تأثیر شخم کاهش یافته و کود دامی بر روی میزان پوکی دانه و غلاف نخود
|
|
25 |
تغییرات رشدی نخود در اثر شخم چیزل و انواع کودهای آلی و شیمیایی
|
|
26 |
تاثیر تاریخ کاشت و مدیریت تغذیه ای بر روی گسترش کانوپی در نخود کابلی
|
|
27 |
تاثیر کشت انتظاری و کودهای زیستی و نانو ریز مغذی بر نخود
|
|
28 |
اثر سیستم های مختلف خاک ورزی و مدیریت تغذیه ای بر رشد نخود
|
|
29 |
تاثیر کاربرد کودهای آلی و شیمیایی در شرایط شخم کاهش یافته بر عملکرد نخود
|
|