1 |
Phytochemical profile and antifungal activity of essential oils obtained from different Mentha longifolia L. accessions growing wild in Iran and Iraq
|
BMC PLANT BIOLOGY
|
2 |
تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویش یافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی
|
علوم باغباني ايران
|
3 |
Comparative Study on the Quantity and Chemical Composition of Essential Oil, Antioxidant Activity and Total Phenol Content of Some Iranian Native Satureja Species under the Same Conditions
|
Journal of Medicinal Plants and By-products
|
4 |
تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت ضداکسایشی میوه رازیانه ).Mill vulgare Foeniculum) تحت تأثیر نوع بستهبندی و مدت زمان انبارمانی
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
5 |
Essential oil content and components, antioxidant activity and total phenol content of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) as affected by harvesting time and drying method
|
Bulletin of the National Research Centre
|
6 |
ارزیابی تحمل کمآبی تعدادی از مرزههای بومی ایران با استفاده از شاخصهای تحمل تنش
|
فرآيند و كاركرد گياهي
|
7 |
مقایسه خصوصیات رشدی، میزان اسانس، فنل کل و قابلیت آنتی اکسیدانی جمعیتهای مختلف سه گونه گل راعی H. vermiculare H. asperulum. Jaub. & Spach) ، (Hypericum scabrum L. جمع آوری شده از استان کردستان
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
8 |
ارزیابی مزرعه ای کاربرد کلات آهن و روی بر ویژگی های مورفولوژیکی، عملکرد و محتوای اسانس رازیانه بومی و اصلاح شده
|
به زراعي كشاورزي
|
9 |
Essential oil composition of three Iranian Hypericum species collected from different habitat conditions
|
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology
|