1 |
بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی درصد روغن، عملکرد روغن و درصد پروتئین آفتابگردان رقم ایروفلور
|
|
2 |
بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی ماده خشک، عملکرد دانه و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم ایروفلور
|
|
3 |
بررسی اثر کودهای شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد دانه، درصد پروتئین و جذب عناصر ماکرو و میکرو دانه در ذرت
|
|
4 |
بررسی اثر سطوح مختلف کودهای شیمیایی و زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت
|
|
5 |
بررسی عملکرد هیبریدهای خارجی ذرت دانه ای و مقایسه با ارقام تجارتی داخلی در دشت میاندوآب
|
|
6 |
مروری بر کشت مخلوط گیاهان علوفه ای، راهی دیگر به سمت کشاورزی ارگانیک
|
|
7 |
بررسی نیازهای حرارتی هیبریدهای خارجی و داخلی ذرت
|
|