نام و نام خانوادگی خوزه لورنزو شغل پژوهشگر در خارج از ایران تحصیلات — مرتبه علمی — وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپشده مقاله ارائهشده طرح پژوهشی کتاب پایاننامه سخنرانی ابداع فرصت مطالعاتی کرسی نظریه پردازی شرکت در کارگاه و همایش کسب عنوان برتر پژوهشی جذب گرنت عضويت در مجامع وانجمن هاي علمي عنوانمجله 1 Biological activity and development of functional foods fortified with okra (Abelmoschus esculentus) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 23 (2023) 1-15 2 Selenium Nanoparticles (Se-NPs) Alleviates Salinity Damages and Improves Phytochemical Characteristics of Pineapple Mint (Mentha suaveolens Ehrh.) Plants-Basel 10 (2022) 1-12 3 Introducing Three New Fruit-Scented Mints to Farmlands: Insights on Drug Yield, Essential-Oil Quality, and Antioxidant Properties Antioxidants 866 (2022) 1-12 4 Foodomic-Based Approach for the Control and Quality Improvement of Dairy Products Metabolites 8 (2021) 1-22 5 Exogenous Application of Proline and L-Cysteine Alleviates Internal Browning and Maintains Eating Quality of Cold Stored Flat ‘Maleki’ Peach Fruits Horticulturae 7 (2021) 1-13 6 Improving the Berry Quality and Antioxidant Potential of Flame Seedless Grapes by Foliar Application of Chitosan–Phenylalanine Nanocomposites (CS–Phe NCs) Nanomaterials 11 (2021) 1-14 7 Chitosan-Phenylalanine Nanoparticles (Cs-Phe Nps) Extend the Postharvest Life of Persimmon (Diospyros kaki) Fruits under Chilling Stress Coatings 11 (2021) 1-18