نام و نام خانوادگی خوزه لورنزو شغل پژوهشگر در خارج از ایران تحصیلات 0 وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپشده در مجلات علمی مقاله ارائه شده کنفرانسی طرح پژوهشی خاتمه یافته کتاب پایان نامه سخنرانی ابداع کسب عنوان برتر پژوهشی فرصت مطالعاتی کرسی نظریهپردازی جذب گرنت شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی عضویت در مجامع وانجمن های علمی انتشار مجلات یا همایش فعالیت های علمی اجرایی عنوانمجله 1 Biological activity and development of functional foods fortified with okra (Abelmoschus esculentus) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 2 Selenium Nanoparticles (Se-NPs) Alleviates Salinity Damages and Improves Phytochemical Characteristics of Pineapple Mint (Mentha suaveolens Ehrh.) Plants-Basel 3 Introducing Three New Fruit-Scented Mints to Farmlands: Insights on Drug Yield, Essential-Oil Quality, and Antioxidant Properties Antioxidants 4 Foodomic-Based Approach for the Control and Quality Improvement of Dairy Products Metabolites 5 Exogenous Application of Proline and L-Cysteine Alleviates Internal Browning and Maintains Eating Quality of Cold Stored Flat ‘Maleki’ Peach Fruits Horticulturae 6 Improving the Berry Quality and Antioxidant Potential of Flame Seedless Grapes by Foliar Application of Chitosan–Phenylalanine Nanocomposites (CS–Phe NCs) Nanomaterials 7 Chitosan-Phenylalanine Nanoparticles (Cs-Phe Nps) Extend the Postharvest Life of Persimmon (Diospyros kaki) Fruits under Chilling Stress Coatings