نام و نام خانوادگی اصغر محمودی شغل عضو هیئت علمی سایر دانشگاههای داخل کشور تحصیلات 0 وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپشده در مجلات علمی مقاله ارائه شده کنفرانسی طرح پژوهشی خاتمه یافته کتاب پایان نامه سخنرانی ابداع کسب عنوان برتر پژوهشی فرصت مطالعاتی کرسی نظریهپردازی جذب گرنت شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی عضویت در مجامع وانجمن های علمی انتشار مجلات یا همایش فعالیت های علمی اجرایی عنوانمجله 1 Classification of Iranian Wheat Flour by FT-MIR Spectroscopy based on Max Relevance Min-Redundancy Wavelength Selection Coupled with SVM پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران 2 Application of FT-IR Spectroscopy with Various Classification and Regression Models for Detection and Quantification of Sodium Hydrosulfite in Iranian Wheat Flour Iranian Food Science and Technology Research Journal 3 The classification of Iranian wheat flour varieties using FT-MIR spectroscopy and chemometrics methods EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS