1 |
ارزیابی کاربرد اسیدهای آمینه و منابع مختلف کودی بر عملکرد کمی و کیفی بابونه آلمانی
|
|
2 |
بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی درصد روغن، عملکرد روغن و درصد پروتئین آفتابگردان رقم ایروفلور
|
|
3 |
بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی ماده خشک، عملکرد دانه و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم ایروفلور
|
|
4 |
بررسی اثر کودهای شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد دانه، درصد پروتئین و جذب عناصر ماکرو و میکرو دانه در ذرت
|
|
5 |
بررسی اثر سطوح مختلف کودهای شیمیایی و زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت
|
|