نام و نام خانوادگی علی استادی شغل دانشجوی دانشگاه مراغه تحصیلات 0 وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپشده در مجلات علمی مقاله ارائه شده کنفرانسی طرح پژوهشی خاتمه یافته کتاب پایان نامه سخنرانی ابداع کسب عنوان برتر پژوهشی فرصت مطالعاتی کرسی نظریهپردازی جذب گرنت شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی عضویت در مجامع وانجمن های علمی انتشار مجلات یا همایش فعالیت های علمی اجرایی عنوانمجله 1 ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط مریم گلی و نعناع فلفلی در سطوح مختلف آبیاری و با کاربرد تعدیل کننده های تنش خشکی دانش كشاورزي و توليد پايدار 2 بررسی منابع کودی آلی و زیستی و زمان برداشت بر خصوصیات کمی و کیفی مریم گلی بوم شناسي كشاورزي 3 کاربرد قارچ میکوریز ( Rhizophagus intraradices ) و کود نیتروژنه در رژیمهای مختلف آبیاری بر خصوصیات کمّی و کیفی نعناع فلفلی بوم شناسي كشاورزي 4 Improvement in Essential Oil Quantity and Quality of Thyme (Thymus vulgaris L.) by Integrative Application of Chitosan Nanoparticles and Arbuscular Mycorrhizal Fungi under Water Stress Conditions Plants-Basel 5 Optimizing Antioxidant Activity and Phytochemical Properties of Peppermint (Mentha piperita L.) by Integrative Application of Biofertilizer and Stress-Modulating Nanoparticles under Drought Stress Conditions Plants-Basel 6 تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، سبز و ورمی کمپوست بر عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن کلزا دانش كشاورزي و توليد پايدار 7 Intercropping of maize with legumes: A cleaner strategy for improving the quantity and quality of forage Cleaner Engineering and Technology 8 اثر سیستمهای خاکورزی و منابع مختلف کودی بر صفات رشدی، عملکرد و بازده اقتصادی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط دیم بوم شناسي كشاورزي 9 تاثیر تنش کم آبی بر شاخص های رشدی، فلورسانس و ترکیبات اسانس مرزنجوش آمریکایی (Origanum vulgare subsp.. vulgare) علوم باغباني ايران 10 Co‐Application of TiO2 Nanoparticles and Arbuscular Mycorrhizal Fungi Improves Essential Oil Quantity and Quality of Sage (Salvia officinalis L.) in Drought Stress Conditions Plants-Basel 11 اثر قارچ میکوریزا و چین بر میزان عناصر غذایی ماکرو، میکرو و فعالیت ویژه آنزیمهای آنتی اکسیدانی آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری فرآيند و كاركرد گياهي 12 ارزیابی عملکرد اسانس و شاخص های اکولوژیکی در کشت مخلوط آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سویا (Glycine max L.) با کاربرد قارچ میکوریز دانش كشاورزي و توليد پايدار 13 بهبود کمیت و کیفیت اسانس گیاه آویشن دنایی با کاربرد کود زیستی مایکوروت در سطوح مختلف آبیاری تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران 14 بررسی کمی و کیفی موسیلاژ بالنگوی شهری (Lallemantia iberica(MB) Fischer & Meyer) با کاربرد کودهای شیمیایی مرسوم و نانو دانش كشاورزي و توليد پايدار 15 اثر همزیستی با قارچ میکوریزا (Funneliformis mosseae) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیاهدانه (Nigella sativa L.) و نخود (Cicer arietnium L.) در کشت مخلوط دانش كشاورزي و توليد پايدار 16 ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران 17 بررسی کمّیت و کیفیت اسانس iberica (MB) Fischer & Meyer Lallemantia با کاربرد کودهای شیمیایی مرسوم و نانو تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران 18 Effect of different fertilizer sources and harvesting time on the growth characteristics, nutrient uptakes, essential oil productivity and composition of Mentha x piperita L. INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 19 Evaluation of land productivity, competition and insect diversity in different intercropping patterns of sunflower (Helianthus annuus L.) and soybean (Glycine max L.) under low-input condition Iran Agricultural Research 20 ارزیابی صفات کمی و کیفی چین های اول و دوم نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تاثیر کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی مرسوم، نانو و مایکوریزا پژوهش هاي زراعي ايران