1 |
ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط مریم گلی و نعناع فلفلی در سطوح مختلف آبیاری و با کاربرد تعدیل کننده های تنش خشکی
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
2 |
بررسی منابع کودی آلی و زیستی و زمان برداشت بر خصوصیات کمی و کیفی مریم گلی
|
بوم شناسي كشاورزي
|
3 |
کاربرد قارچ میکوریز ( Rhizophagus intraradices ) و کود نیتروژنه در رژیمهای مختلف آبیاری بر خصوصیات کمّی و کیفی نعناع فلفلی
|
بوم شناسي كشاورزي
|
4 |
Improvement in Essential Oil Quantity and Quality of Thyme (Thymus vulgaris L.) by Integrative Application of Chitosan Nanoparticles and Arbuscular Mycorrhizal Fungi under Water Stress Conditions
|
Plants-Basel
|
5 |
Optimizing Antioxidant Activity and Phytochemical Properties of Peppermint (Mentha piperita L.) by Integrative Application of Biofertilizer and Stress-Modulating Nanoparticles under Drought Stress Conditions
|
Plants-Basel
|
6 |
تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، سبز و ورمی کمپوست بر عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن کلزا
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
7 |
Intercropping of maize with legumes: A cleaner strategy for improving the quantity and quality of forage
|
Cleaner Engineering and Technology
|
8 |
اثر سیستمهای خاکورزی و منابع مختلف کودی بر صفات رشدی، عملکرد و بازده اقتصادی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط دیم
|
بوم شناسي كشاورزي
|
9 |
تاثیر تنش کم آبی بر شاخص های رشدی، فلورسانس و ترکیبات اسانس مرزنجوش آمریکایی (Origanum vulgare subsp.. vulgare)
|
علوم باغباني ايران
|
10 |
Co‐Application of TiO2 Nanoparticles and Arbuscular Mycorrhizal Fungi Improves Essential Oil Quantity and Quality of Sage (Salvia officinalis L.) in Drought Stress Conditions
|
Plants-Basel
|
11 |
اثر قارچ میکوریزا و چین بر میزان عناصر غذایی ماکرو، میکرو و فعالیت ویژه آنزیمهای آنتی اکسیدانی آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری
|
فرآيند و كاركرد گياهي
|
12 |
ارزیابی عملکرد اسانس و شاخص های اکولوژیکی در کشت مخلوط آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سویا (Glycine max L.) با کاربرد قارچ میکوریز
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
13 |
بهبود کمیت و کیفیت اسانس گیاه آویشن دنایی با کاربرد کود زیستی مایکوروت در سطوح مختلف آبیاری
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
14 |
بررسی کمی و کیفی موسیلاژ بالنگوی شهری (Lallemantia iberica(MB) Fischer & Meyer) با کاربرد کودهای شیمیایی مرسوم و نانو
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
15 |
اثر همزیستی با قارچ میکوریزا (Funneliformis mosseae) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیاهدانه (Nigella sativa L.) و نخود (Cicer arietnium L.) در کشت مخلوط
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
16 |
ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
17 |
بررسی کمّیت و کیفیت اسانس iberica (MB) Fischer & Meyer Lallemantia با کاربرد کودهای شیمیایی مرسوم و نانو
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
18 |
Effect of different fertilizer sources and harvesting time on the growth characteristics, nutrient uptakes, essential oil productivity and composition of Mentha x piperita L.
|
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS
|
19 |
Evaluation of land productivity, competition and insect diversity in different intercropping patterns of sunflower (Helianthus annuus L.) and soybean (Glycine max L.) under low-input condition
|
Iran Agricultural Research
|
20 |
ارزیابی صفات کمی و کیفی چین های اول و دوم نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تاثیر کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی مرسوم، نانو و مایکوریزا
|
پژوهش هاي زراعي ايران
|