1 |
شناسایی و کمیت سنجی ترکیبات موثره غالب دو کموتایپ آویشن دنایی در مراحل مختلف فنولوژی به کمک LC-MS/MS و GC
|
مرتع
|
2 |
تعین آستانه تحمل شوری گونه Mentha suaveolens Ehrh. تحت کاربرد گاما آمینو بوتیریک اسید (GABA)
|
مرتع
|
3 |
Modeling and optimizing concentration of exogenous application of γ‑aminobutyric acid on NaCl-stressed pineapple mint (Mentha suaveolens) using response surface methodology: an investigation into secondary metabolites and physiological parameters
|
BMC PLANT BIOLOGY
|
4 |
Zinc Application Mitigates Copper Toxicity by Regulating Cu Uptake, Activity of Antioxidant Enzymes, and Improving Physiological Characteristics in Summer Squash
|
Antioxidants
|
5 |
Introducing Three New Fruit-Scented Mints to Farmlands: Insights on Drug Yield, Essential-Oil Quality, and Antioxidant Properties
|
Antioxidants
|
6 |
تأثیر تنش کم آبی و سیترولین بر محتوای اسانس، رنگیزه های فتوسنتز و کلروفیل فلورسانس گیاه دارویی زوفا در برداشت های مختلف ( Hyssopus officinalis L. )
|
علوم باغباني ايران
|
7 |
Natural diversity in fatty acids profiles and antioxidant properties of sumac fruits (Rhus coriaria L.): Selection of preferable populations for food industries
|
FOOD CHEMISTRY
|
8 |
Intraspecific divergence in phytochemical characteristics and drought tolerance of two carvacrol-rich Origanum vulgare subspecies: subsp. hirtum and subsp. gracile
|
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS
|
9 |
Effects of exogenous application of citrulline on prolonged water stress damages in hyssop (Hyssopus officinalis L.): Antioxidant activity, biochemical indices, and essential oils profile
|
FOOD CHEMISTRY
|
10 |
مروری بر گیاه دارویی مرزنجوش (.L vulgare Origanum (و خواص فارماکولوژیکی آن
|
Journal of Medicinal Plants
|