نام و نام خانوادگی ولی ربیعی شغل عضو هیئت علمی سایر دانشگاههای داخل کشور تحصیلات 0 وبسایت پست الکترونیک — مقاله چاپشده در مجلات علمی مقاله ارائه شده کنفرانسی طرح پژوهشی خاتمه یافته کتاب پایان نامه سخنرانی ابداع کسب عنوان برتر پژوهشی فرصت مطالعاتی کرسی نظریهپردازی جذب گرنت شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی عضویت در مجامع وانجمن های علمی انتشار مجلات یا همایش فعالیت های علمی اجرایی عنوانمجله 1 تأثیر تیمار ال- سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد پژوهش هاي ميوه كاري 2 Postharvest chitosan-arginine nanoparticles application ameliorates chilling injury in plum fruit during cold storage by enhancing ROS scavenging system activity BMC PLANT BIOLOGY 3 Attenuation of Chilling Injury and Improving Antioxidant Capacity of Persimmon Fruit by Arginine Application Foods 4 تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه ی خرمالو علوم باغباني 5 Application of Glycine betaine coated chitosan nanoparticles alleviate chilling injury and maintain quality of plum (Prunus domestica L.) fruit INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 6 Chitosan-Phenylalanine Nanoparticles (Cs-Phe Nps) Extend the Postharvest Life of Persimmon (Diospyros kaki) Fruits under Chilling Stress Coatings 7 Phenylalanine Alleviates Postharvest Chilling Injury of Plum Fruit by Modulating Antioxidant System and Enhancing the Accumulation of Phenolic Compounds FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 8 Postharvest application of L-cysteine to prevent enzymatic browning of “Stanley” plum fruit during cold storage JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION