محمد حقانی نیا

صفحه نخست /محمد حقانی نیا
محمد حقانی نیا
نام و نام خانوادگی محمد حقانی نیا
شغل دانشجوی دانشگاه مراغه
تحصیلات 0
وبسایت
پست الکترونیک
 عنوانمجله
1 Adoption of arbuscular mycorrhizal fungi and biochar for alleviating the agro-physiological response of lavander (Lavandula angustifolia L.) subjected to drought stress Plant Stress
2 Improvement of Physiological Features and Essential Oil Content of Thymus vulgaris after Soil Amendment with Chitosan Nanoparticles under Chromium Toxicity Horticulturae
3 Optimizing oil quantity and quality of camelina (Camelina sativa L.) with integrative application of chemical, nano and bio-fertilizers under supplementary irrigation and rainfed condition Plant Stress
4 Co‑application of Biofertilizer and Stress‑Modulating Nanoparticles Modulates the Physiological, Biochemical, and Yield Responses of Camelina (Camelina sativa L.) Under Limited Water Supply Journal of Soil Science and Plant Nutrition
5 Drivers of Forecasting the Behavioral Intention and Acceptance Behavior of the Hail Canon Technology (HCT): Using Logistic and System Dynamics Modeling Chinese Geographical Science
6 اثر کاربرد قارچ Rhizophagus intraradices و کود شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ و نخود در کشت مخلوط توليد گياهان زراعي
7 Effects of Green Manures (in the Form of Monoculture and Intercropping), Biofertilizer and Organic Manure on the Productivity and Phytochemical Properties of Peppermint (Mentha piperita L.) Plants-Basel
8 تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، سبز و ورمی کمپوست بر عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن کلزا دانش كشاورزي و توليد پايدار
9 اثر کاربرد کود زیستی مایکوروت بر کمّیت و کیفیت اسانس Thymus vulgaris L. در کشت مخلوط با Cicer arietinum L. تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
10 بررسی عملکرد علوفه و جذب عناصر غذایی در کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare) و خلر (Lathyrus sativus) تحت تأثیر همزیستی با قارچ Glomus intraradicies بوم شناسي كشاورزي
11 اثر قارچ مایکوریزا آرباسکولار بر کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و خلر توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
12 ارزیابی عملکرد، کیفیت علوفه و سودمندی کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و خلر (Lathyrus sativus L.) با کاربرد مایکوریزا دانش كشاورزي و توليد پايدار