مصطفی امانی ماچیانی

صفحه نخست /مصطفی امانی ماچیانی
مصطفی امانی ماچیانی
نام و نام خانوادگی مصطفی امانی ماچیانی
شغل دانشجوی دانشگاه مراغه
تحصیلات 0
وبسایت
پست الکترونیک
 عنوانمجله
1 ارزیابی کمیت و کیفیت روغن کاملینا (Camelina sativa L) با کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی در دورهای مختلف آبیاری دانش کشاورزی و تولید پایدار
2 ارزیابی عملکرد کمی و کیفی لاین های مختلف کاملینا (Camelina sativa L.) در شرایط دیم دانش كشاورزي و توليد پايدار
3 Optimizing oil quantity and quality of camelina (Camelina sativa L.) with integrative application of chemical, nano and bio-fertilizers under supplementary irrigation and rainfed condition Plant Stress
4 اثرات محلول پاشی عناصر غذایی بر کمیت و کیفیت اسانس مریم گلی (Salvia officinalis L.) در سطوح مختلف آبیاری دانش كشاورزي و توليد پايدار
5 Application of Bio-Fertilizers Improves Forage Quantity and Quality of Sorghum (Sorghum bicolor L.) Intercropped with Soybean (Glycine max L.) Plants-Basel
6 کاربرد قارچ میکوریز ( Rhizophagus intraradices ) و کود نیتروژنه در رژیمهای مختلف آبیاری بر خصوصیات کمّی و کیفی نعناع فلفلی بوم شناسي كشاورزي
7 Improvement in Essential Oil Quantity and Quality of Thyme (Thymus vulgaris L.) by Integrative Application of Chitosan Nanoparticles and Arbuscular Mycorrhizal Fungi under Water Stress Conditions Plants-Basel
8 Optimizing Antioxidant Activity and Phytochemical Properties of Peppermint (Mentha piperita L.) by Integrative Application of Biofertilizer and Stress-Modulating Nanoparticles under Drought Stress Conditions Plants-Basel
9 تأثیر محلول پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
10 Effects of Green Manures (in the Form of Monoculture and Intercropping), Biofertilizer and Organic Manure on the Productivity and Phytochemical Properties of Peppermint (Mentha piperita L.) Plants-Basel
11 Intercropping of maize with legumes: A cleaner strategy for improving the quantity and quality of forage Cleaner Engineering and Technology
12 Arbuscular mycorrhizal Fungi and Changes in Primary and Secondary Metabolites Plants-Basel
13 Optimizing phytochemical and physiological characteristics of Balangu (Lallemantia iberica) by foliar application of chitosan nanoparticles and Myco-Root inoculation under water supply restrictions Horticulturae
14 Co‐Application of TiO2 Nanoparticles and Arbuscular Mycorrhizal Fungi Improves Essential Oil Quantity and Quality of Sage (Salvia officinalis L.) in Drought Stress Conditions Plants-Basel
15 Funneliformis mosseae Application Improves the Oil Quantity and Quality and Eco‑physiological Characteristics of Soybean (Glycine max L.) Under Water Stress Conditions Journal of Soil Science and Plant Nutrition
16 اثر قارچ میکوریزا و چین بر میزان عناصر غذایی ماکرو، میکرو و فعالیت ویژه آنزیمهای آنتی اکسیدانی آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری فرآيند و كاركرد گياهي
17 ارزیابی عملکرد اسانس و شاخص های اکولوژیکی در کشت مخلوط آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سویا (Glycine max L.) با کاربرد قارچ میکوریز دانش كشاورزي و توليد پايدار
18 Funneliformis mosseae inoculation under water defcit stress improves the yield and phytochemical characteristics of thyme in intercropping with soybean Scientific Reports
19 Vermicompost Application in Different Intercropping Patterns Improves the Mineral Nutrient Uptake and Essential Oil Compositions of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Journal of Soil Science and Plant Nutrition
20 Comparison of drying methods for the extraction of essential oil from dragonhead (Dracocephalum moldavica L., Lamiaceae) JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH
21 اثر همزیستی با قارچ میکوریزا (Funneliformis mosseae) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیاهدانه (Nigella sativa L.) و نخود (Cicer arietnium L.) در کشت مخلوط دانش كشاورزي و توليد پايدار
22 ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
23 بررسی میزان و ترکیبات موسیلاژ Lallemantia iberica Benth. با کاربرد تلفیقی قارچ میکوریزی و کود شیمیایی در شرایط دیم تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
24 بررسی کمّیت و کیفیت اسانس iberica (MB) Fischer & Meyer Lallemantia با کاربرد کودهای شیمیایی مرسوم و نانو تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
25 ارزیابی کمّیت و کیفیت علوفه در کشت مخلوط افزایشی سورگوم- سویا تحت تأثیر کودهای زیستی نیتروکسین و باکتری های حل کننده فسفات توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
26 Effect of different fertilizer sources and harvesting time on the growth characteristics, nutrient uptakes, essential oil productivity and composition of Mentha x piperita L. INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS
27 Intercropping fennel (Foeniculum vulgare L.) with common bean (Phaseolus vulgaris L.) as affected by PGPR inoculation: A strategy for improving yield, essential oil and fatty acid composition SCIENTIA HORTICULTURAE
28 مقدار تولید و ارزش غذایی علوفه سورگوم Sorghum bicolor L.)) کشت شده با کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی در رژیم های مختلف آبیاری بوم شناسي كشاورزي
29 ارزیابی کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در شرایط دیم مراغه بوم شناسي كشاورزي
30 Evaluation of common bean (Phaseolus vulgarisL.) seed yield andquali-quantitative production of the essential oils from fennel(Foeniculum vulgareMill.) and dragonhead (Dracocephalum moldavicaL.) in intercropping system under humic acid application JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION
31 Evaluation of land productivity, competition and insect diversity in different intercropping patterns of sunflower (Helianthus annuus L.) and soybean (Glycine max L.) under low-input condition Iran Agricultural Research
32 اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی ورمی‎کمپوست، کودهای شیمیایی و زیستی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند (Beta vulgaris L.) توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
33 ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه توده های بومی ماشک معمولی (Vicia sativa)، ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa) و ماشک خزری (Vicia hyrcanica) در شرایط دیم دانش كشاورزي و توليد پايدار
34 بازتاب کمی و کیفی چغندرقند (Beta vulgaris L.) به کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی و نانو دانش كشاورزي و توليد پايدار
35 ارزیابی رقابت و سودمندی کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و نخود علوفه ای (Pisum sativum L.) در شرایط دیم دانش كشاورزي و توليد پايدار
36 بهبود کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط ذرت-لگوم با کاربرد کود زیستی نیتروکسین در کشت دوم دانش كشاورزي و توليد پايدار
37 Evaluation of competition, essential oil quality and quantity of peppermint intercropped with soybean INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS
38 اثر الگوهای کشت مخلوط بر عملکرد ماده خشک و میزان اسانس نعناع فلفلی و عملکرد دانه باقلا توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
39 Evaluation of yield, essential oil content and compositions of peppermint (Mentha piperita L.) intercropped with faba bean (Vicia faba L.) JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION
40 سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در الگوهای مختلف کشت دانش كشاورزي و توليد پايدار