1 |
ارزیابی اثر کودهای سبز، زیستی و آلی بر عملکرد ماده خشک، کمیت و کیفیت اسانس نعناعفلفلی (Mentha piperita L.)
|
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر
|
2 |
ارزیابی کمیت و کیفیت روغن کاملینا (Camelina sativa L) با کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی در دورهای مختلف آبیاری
|
دانش کشاورزی و تولید پایدار
|
3 |
ارزیابی عملکرد کمی و کیفی لاین های مختلف کاملینا (Camelina sativa L.) در شرایط دیم
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
4 |
Optimizing oil quantity and quality of camelina (Camelina sativa L.) with integrative application of chemical, nano and bio-fertilizers under supplementary irrigation and rainfed condition
|
Plant Stress
|
5 |
اثرات محلول پاشی عناصر غذایی بر کمیت و کیفیت اسانس مریم گلی (Salvia officinalis L.) در سطوح مختلف آبیاری
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
6 |
Application of Bio-Fertilizers Improves Forage Quantity and Quality of Sorghum (Sorghum bicolor L.) Intercropped with Soybean (Glycine max L.)
|
Plants-Basel
|
7 |
کاربرد قارچ میکوریز ( Rhizophagus intraradices ) و کود نیتروژنه در رژیمهای مختلف آبیاری بر خصوصیات کمّی و کیفی نعناع فلفلی
|
بوم شناسي كشاورزي
|
8 |
Improvement in Essential Oil Quantity and Quality of Thyme (Thymus vulgaris L.) by Integrative Application of Chitosan Nanoparticles and Arbuscular Mycorrhizal Fungi under Water Stress Conditions
|
Plants-Basel
|
9 |
Optimizing Antioxidant Activity and Phytochemical Properties of Peppermint (Mentha piperita L.) by Integrative Application of Biofertilizer and Stress-Modulating Nanoparticles under Drought Stress Conditions
|
Plants-Basel
|
10 |
تأثیر محلول پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
11 |
Effects of Green Manures (in the Form of Monoculture and Intercropping), Biofertilizer and Organic Manure on the Productivity and Phytochemical Properties of Peppermint (Mentha piperita L.)
|
Plants-Basel
|
12 |
Intercropping of maize with legumes: A cleaner strategy for improving the quantity and quality of forage
|
Cleaner Engineering and Technology
|
13 |
Arbuscular mycorrhizal Fungi and Changes in Primary and Secondary Metabolites
|
Plants-Basel
|
14 |
Optimizing phytochemical and physiological characteristics of Balangu (Lallemantia iberica) by foliar application of chitosan nanoparticles and Myco-Root inoculation under water supply restrictions
|
Horticulturae
|
15 |
Co‐Application of TiO2 Nanoparticles and Arbuscular Mycorrhizal Fungi Improves Essential Oil Quantity and Quality of Sage (Salvia officinalis L.) in Drought Stress Conditions
|
Plants-Basel
|
16 |
Funneliformis mosseae Application Improves the Oil Quantity and Quality and Eco‑physiological Characteristics of Soybean (Glycine max L.) Under Water Stress Conditions
|
Journal of Soil Science and Plant Nutrition
|
17 |
اثر قارچ میکوریزا و چین بر میزان عناصر غذایی ماکرو، میکرو و فعالیت ویژه آنزیمهای آنتی اکسیدانی آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری
|
فرآيند و كاركرد گياهي
|
18 |
ارزیابی عملکرد اسانس و شاخص های اکولوژیکی در کشت مخلوط آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سویا (Glycine max L.) با کاربرد قارچ میکوریز
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
19 |
Funneliformis mosseae inoculation under water defcit stress improves the yield and phytochemical characteristics of thyme in intercropping with soybean
|
Scientific Reports
|
20 |
Vermicompost Application in Different Intercropping Patterns Improves the Mineral Nutrient Uptake and Essential Oil Compositions of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.)
|
Journal of Soil Science and Plant Nutrition
|
21 |
Comparison of drying methods for the extraction of essential oil from dragonhead (Dracocephalum moldavica L., Lamiaceae)
|
JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH
|
22 |
اثر همزیستی با قارچ میکوریزا (Funneliformis mosseae) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیاهدانه (Nigella sativa L.) و نخود (Cicer arietnium L.) در کشت مخلوط
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
23 |
ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
24 |
بررسی میزان و ترکیبات موسیلاژ Lallemantia iberica Benth. با کاربرد تلفیقی قارچ میکوریزی و کود شیمیایی در شرایط دیم
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
25 |
بررسی کمّیت و کیفیت اسانس iberica (MB) Fischer & Meyer Lallemantia با کاربرد کودهای شیمیایی مرسوم و نانو
|
تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
|
26 |
ارزیابی کمّیت و کیفیت علوفه در کشت مخلوط افزایشی سورگوم- سویا تحت تأثیر کودهای زیستی نیتروکسین و باکتری های حل کننده فسفات
|
توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
|
27 |
Effect of different fertilizer sources and harvesting time on the growth characteristics, nutrient uptakes, essential oil productivity and composition of Mentha x piperita L.
|
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS
|
28 |
Intercropping fennel (Foeniculum vulgare L.) with common bean (Phaseolus vulgaris L.) as affected by PGPR inoculation: A strategy for improving yield, essential oil and fatty acid composition
|
SCIENTIA HORTICULTURAE
|
29 |
مقدار تولید و ارزش غذایی علوفه سورگوم Sorghum bicolor L.)) کشت شده با کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی در رژیم های مختلف آبیاری
|
بوم شناسي كشاورزي
|
30 |
ارزیابی کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در شرایط دیم مراغه
|
بوم شناسي كشاورزي
|
31 |
Evaluation of common bean (Phaseolus vulgarisL.) seed yield andquali-quantitative production of the essential oils from fennel(Foeniculum vulgareMill.) and dragonhead (Dracocephalum moldavicaL.) in intercropping system under humic acid application
|
JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION
|
32 |
Evaluation of land productivity, competition and insect diversity in different intercropping patterns of sunflower (Helianthus annuus L.) and soybean (Glycine max L.) under low-input condition
|
Iran Agricultural Research
|
33 |
اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی ورمیکمپوست، کودهای شیمیایی و زیستی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند (Beta vulgaris L.)
|
توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
|
34 |
ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه توده های بومی ماشک معمولی (Vicia sativa)، ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa) و ماشک خزری (Vicia hyrcanica) در شرایط دیم
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
35 |
بازتاب کمی و کیفی چغندرقند (Beta vulgaris L.) به کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی و نانو
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
36 |
ارزیابی رقابت و سودمندی کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و نخود علوفه ای (Pisum sativum L.) در شرایط دیم
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
37 |
بهبود کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط ذرت-لگوم با کاربرد کود زیستی نیتروکسین در کشت دوم
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|
38 |
Evaluation of competition, essential oil quality and quantity of peppermint intercropped with soybean
|
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS
|
39 |
اثر الگوهای کشت مخلوط بر عملکرد ماده خشک و میزان اسانس نعناع فلفلی و عملکرد دانه باقلا
|
توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
|
40 |
Evaluation of yield, essential oil content and compositions of peppermint (Mentha piperita L.) intercropped with faba bean (Vicia faba L.)
|
JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION
|
41 |
سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در الگوهای مختلف کشت
|
دانش كشاورزي و توليد پايدار
|