نام و نام خانوادگی سید مرتضی زاهدی شغل عضو هیئت علمی دانشگاه مراغه تحصیلات دکترای تخصصی وبسایت مشاهده پست الکترونیک s [dot] m [dot] zahedi [at] maragheh [dot] ac [dot] ir مقاله چاپشده در مجلات علمی مقاله ارائه شده کنفرانسی طرح پژوهشی خاتمه یافته کتاب پایان نامه سخنرانی ابداع کسب عنوان برتر پژوهشی فرصت مطالعاتی کرسی نظریهپردازی جذب گرنت شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی عضویت در مجامع وانجمن های علمی انتشار مجلات یا همایش فعالیت های علمی اجرایی عنوانهمایش 1 مطالعه نحوه اثر محلولهای محافظ حاوی ملاتونین، گابا و ملاتونین پوشش دار شده با نانوذرات چیتوزان بر کیفیت و ماندگاری ژربرا رقم تراکالینا 2 مطالعه کارایی ملاتونین و گابا در افزایش کیفیت و عمر گلجائی ژربرا پس از برداشت 3 اثر بیوچار بر زمان ظهور اندامهای زایشی در سه رقم تجاری توتفرنگی تحت دو سیستم باز و بسته بدونخاک 4 اثر محلول پاشی نانو ذره سلنیوم در افزایش تحمل رز باغی مینیاتوری رقم ساناز (Rosa chinensis Jacq. Var. Sanaz) در برابر تنش شوری 5 بررسی هرس سبز روی صفات کمی و کیفی سیب رقم رد و گلدن در منطقه هشترود 6 اثرسه رژیم آبیاری بر ویژگیهای گل ارقام بومی زیتون زرد علی آباد، روغنی، دزفولی و شنگه 7 اثر کم آبیاری بر ویژگیهای گل ارقام زیتون وارداتی مانزانیلا، سویلانا، میشن و کنسروالیا 8 Vase life response of rose cut flower to silicon and selenium nanoparticles 9 تاثیر عصاره ی سیانوباکتر گونه ی Anabaena sp. روی برخی صفات مورفولوژیکی دو رقم تجاری گیاه توت فرنگی 10 تأثیر عصاره جلبک Chlamydomonas sp. بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی گیاه توت فرنگی تحت تنش شوری 11 بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه انار رقم رباب 12 بررسی اثر تنش خشکی بر ابعاد میوه و محتوی روغن برخی ارقام تجاری زیتون 13 بررسی ترکیبات فنلی، کربوهیدراتی، فلاونوئیدی و آسکوربیک اسید میوه توت فرنگی تحت شوری و محلول پاشی ملاتونین پوشش دار شده با کیتوزان 14 اثر شوری و محلول پاشی ملاتونین پوشش دار شده با کیتوزان بر شاخص طعم میوه توت فرنگی 15 مطالعه اثرات تنش خشکی بر ویژگی های مورفولوژیکی توده های بومی خربزه ایرانی با استفاده از پلیاتیلنگلایکول و سوربیتول 16 مطالعه همبستگی بین صفات مورفولوژیکی تودههای بومی کدوی ایرانی متحمل به خشکی با استفاده از مانیتول و پلیاتیلنگلایکول 17 تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور 18 ارزیابی تعدیل اثرات شوری با استفاده از نانوسیلیکون بر برخی پاسخ های رشدی و مورفولوژیکی ژربرا 19 تاثیر شوری بر میزان تغییرات سبزینگی چهار رقم تجاری انگور در طی زمان 20 بررسی تاثیر کاربرد محلول پاشی ملاتونین بر کیفیت میوه دو رقم تجاری توت فرنگی 21 Application of titanium dioxide nanoparticles under salt stress on compounds of essential oil (Dracocephalum Moldavica L.) Under Hydroponic Condition 22 بررسی تغییرات هورمون آبسیزیک اسید و آنزیم های آنتی اکسیدانی تحت تنش شوری در توت فرنگی ارقام کاماروسا و سلوا 23 بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین 24 Antioxidant Activity, Total Phenol, Anthocyanin, and Ascorbic Acid Contents in Four Cultivars of Strawberry Fruits 25 SOME ATTRIBUTES OF FOUR COMMERCIAL CULTIVARS OF STRAWBERRY FRUITS