نام و نام خانوادگی حنیفه سید حاجی زاده شغل عضو هیئت علمی دانشگاه مراغه تحصیلات دکترای تخصصی وبسایت پست الکترونیک hhajizade [at] ut [dot] ac [dot] ir مقاله چاپشده در مجلات علمی مقاله ارائه شده کنفرانسی طرح پژوهشی خاتمه یافته کتاب پایان نامه سخنرانی ابداع کسب عنوان برتر پژوهشی فرصت مطالعاتی کرسی نظریهپردازی جذب گرنت شرکت در کارگاهها یا همایشهای علمی عضویت در مجامع وانجمن های علمی انتشار مجلات یا همایش فعالیت های علمی اجرایی عنوانهمایش 1 مطالعه نحوه اثر محلولهای محافظ حاوی ملاتونین، گابا و ملاتونین پوشش دار شده با نانوذرات چیتوزان بر کیفیت و ماندگاری ژربرا رقم تراکالینا 2 مقایسه اثر تنش شوری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی ژنوتیپ های گل محمدی در شرایط کشت درون شیشه ای و گلخانه 3 بررسی ترکیبات فیتوشیمیای گیاه لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) جمع آوری شده از دره-شهر استان ایلام 4 مطالعه کارایی ملاتونین و گابا در افزایش کیفیت و عمر گلجائی ژربرا پس از برداشت 5 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ روی و ﻣﻨﮕﻨﺰ در ﻣﺤﻠﻮل ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺷﺎﺧﺺ ﮐﻠﺮوﻓﯿﻞ ﺗﺮﺑﭽﻪ 6 اثر غلظت های مختلف پتاسیم و روی (Zn) در محلول غذایی بر عملکرد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در گیاه اسفناج 7 اثر محلول پاشی نانو ذره سلنیوم در افزایش تحمل رز باغی مینیاتوری رقم ساناز (Rosa chinensis Jacq. Var. Sanaz) در برابر تنش شوری 8 اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺷﻮری ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی رﻃﻮﺑﺘﯽ و ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﭼﻬﺎر ژﻧﻮﺗﯿﭗ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪی 9 Application of nanoparticles in ornamental plant industry 10 اثر تنش شوری بر پاسخ های رشدی چهار ژنوتیپ گل محمدی تحت شرایط درون شیشه ای 11 Effect of nanocapsulated-chitosan on longevity and physiological quality of rose cut flowers ̒ Black Magic̓ 12 Vase life response of rose cut flower to silicon and selenium nanoparticles 13 Evaluation of antioxidative responses and salinity tolerance of Damask rose under in vitro culture 14 Antioxidants and morpho-physiological responses of Rosa damascena Kashan genotype to Nano-Silicon under in vitro water deficit 15 تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور 16 ارزیابی تعدیل اثرات شوری با استفاده از نانوسیلیکون بر برخی پاسخ های رشدی و مورفولوژیکی ژربرا 17 بررسی شاخصهای مورفولوژیکی درخت سیب با کوددهی کلسیم و آهن 18 بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین 19 مطالعه تعدادی از شاخصهای کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی 20 بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوهی گوجهفرنگی رقم سوپرچیف 21 The effect of pre and post application of salicylic acid on vase life and some physiological traits of cut lilium flowers 22 The investigation of salisilic acid and sucrose on some antioxidative enzyme activities during senescence of cut alstroemeria flowers 23 بررسی اثر سیلیسیم در کاهش سمیت بور در گیاه ذرت شیرین Zea mays L. رقم مریت